Karić podsetio na Forum mladih ekonomista i istakao šta predstavlja dragocen ekonomski kapital

Lični kontakti sa skoro svim sadašnjim predsednicima samostalnih država, a nekada republika u okviru Sovjetskog Saveza, danas predstavljaju dragocen politički i ekonomski kapital, izuzetno potreban Srbiji, istakao je Karić

  • 0
Dragomir J Karić Foto: BK TV

Dragomir Karić podsetio je svoje Fejbuk pratioce na Forum mladih ekonomista i to šesto izdanje, koje se održalo 2019. godine, a u okviru kog je bio jedan od govornika.

On je tada studentima ekonomio pričao o tome na koji način mogu da osnuju uspešnu firmu, istakavši da su studenti bili izuzetno zainteresovani, kao i "da je na njima da multipliciraju kompanije Karić".

Лични контакти са скоро свим садашњим председницима самосталних држава, а некада република у оквиру Совјетског Савеза, данас представљају драгоцен политички и економски капитал, изузетно потребан Србији!Posted by Dragomir Karic on Четвртак, 11. март 2021.

"Lični kontakti sa skoro svim sadašnjim predsednicima samostalnih država, a nekada republika u okviru Sovjetskog Saveza, danas predstavljaju dragocen politički i ekonomski kapital, izuzetno potreban Srbiji!", napisao je Karić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA