Vučić: "Glupost je da sam učestvovao u ubistvu Olivera Ivanovića"

- Naše službe rade danonoćno na tome i nastaviće da rade - rekao je Vučić

  • 2
Aleksandar Vučić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da su gluposti tvrdnje koje se mogu čuti da je učestvovao posredno u ubistvu Olivera Ivanovića i poručio da veruje nadležnim državnim organima Srbije koji rade na tom slučaju.

Vučić je, na pitanje novinara da li je razgovarao sa Milenom Popović zbog čega je napustila Skupštinu kada je govoro o KiM i da taj razlog ima ime i prezime i da je razočarana time što je "propalo" obećanje da će u roku od dve nedelje biti oktivreni detalji o ubistvu Olivera, rekao:

- I ja sam razočaran prištinskim organima i mnogima iz međunarodne zajednice koji nam nisu dostavili snimke i podatke koje smo tražili. Naše službe rade danonoćno na tome i nastaviće da rade.

- Slušao sam mesecima i godinama kako sam negde posredno učestovao u ubistvu Olivera Ivanovića - što je glupost. Kada je postalo besmisleno i kada ste tu ženu napadali i predstavljali je najgorim rečima... posle samo jedne rečenice treba da postane vaša zvezda - rekao je Vučić.

Kaže da ga interesuju isključivo činjenice i da je slušao isto takve bajke o njegovoj umeštanosti u smrt Vladimira Cvijana i dodao da su to najgluplje teorije zavere.

Milena Popović inače izjavila je da je napustila nedavno skupštinsko zasedanje, na kome je govorio Aleksandar Vučić, zato što se u u skupštinskoj sali nalazio i Milan Radoičić, koji je na Kosovu bio optužen za ubistvo njenog supruga Olivera Ivanovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    1. jul 2021 | 19:45

    Činjenica je da je ubijen u Srpskom delu Kosovske Mitrovice. Ko je nalogodavac to će se jednog dana možda saznati.

  • nikolas

    1. jul 2021 | 14:20

    UBIO GA JE ALBANAC KOJI RADI ZA CIJU!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA