≫ 

Predsednik Vučić o slučaju Todosijević: Ako ne ponište presudu, Briselski sporazum više ne postoji

"Nadam se da će neko da postupa racionalno i razumno"

  • 6
Aleksandar Vučić Prokuplje Foto: Tanjug/ Sava Radovanović

Ako se ne poništi presuda Ivanu Todosijeviću, poslaniku Srpske liste kome je određeno dve godine zatvora, jasno je da Briselski sporazum, odlukom Albanaca, više ne postoji, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je, odgovarajući na pitanje dali će, ukoliko se ne poništi presuda Teodosijeviću, Srbi izaći na lokalne izbore na KiM, rekao da se takve odluke donose zajednički i da su, u slučaju neponištenja presude, odnosno odluke Albanaca da Briselski sporazum više ne postoji, sve odluke moguće.

- Nadam se da će neko da postupa racionalno i razumno, a da će neko spolja takođe imati dovoljno mudrosti i snage da ih prizove pameti da se tako ponašaju- zaključio je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    28. avgust 2021 | 23:25

    Pa sporazumi nikakvi i ne treba da postoje. Nasa vojska ulazi dole sa punim pravom cuvanja svoje teritorije i kraj price.

  • Mihailović

    29. avgust 2021 | 08:15

    Kad su se okupatori ponašali razumno? Kad se ujedinila Nemačka rasturila Jugoslaviju i to joj nije bilo dovoljno pa krenula na rasturanje Srbije uz pomoć svojih saveznika iz '41...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA