≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (23. avgust 2018. godine): Toplo i sunčano, tek poslepodne moguća kiša (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Sutra u Srbiji sunčano i veoma toplo. Tek se poslepodne u brdsko-planinskim predelima očekuje se razvoj oblačnosti, ponegde i ređa pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području pojačan, a na jugu Banata i jak. Minimalna temperatura od 16 do 22, maksimalna dnevna od 27 do 34 stepena.

U petak i subotu sunčano i veoma toplo, a maksimalna temperatura u većini predela biće uglavnom od 30. do 34. stepena. U nedelju poslepodne i uveče očekuje se naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U ponedeljak oblačno i osetno hladnije sa kišom, a maksimalna temperatura biće oko 20 stepeni.

I u glavnom gradu sutra toplo i sunčano. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar. Minimalna tem peratura 20, maksimalna dnevna 31 stepen.

Narednih dana u Beogradu zadržaće se toplo vreme sa maksimalnom temperaturom oko 32 stepena. U nedelju posle podne i uveče naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Od naredne sedmice oblačno i osetno hladnije. Maksimalna temperatura biće oko 20 stepeni.

Do kraja sedmice izuzetno toplo / Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Vremenska prognoza za Evropu:

Sutra će iznad većeg dela Evrope biti sunčano i toplo. Kiša se očekuje na severu i severozapadu kontinenta, a lokalni pljuskovi i ponegde na jugoistoku. Najhladnije u Skandinaviji sa temperaturom oko 20 stepeni. Najtoplije na jugu Evrope sa temperaturom i preko 35 stepeni.

Na grčkom primorju sutra sunčano i veoma toplo. Duvaće slab do umeren vetar severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 18 do 24, maksimalna dnevna od 30 do 36 stepeni.

Na crnogorskom primorju takođe veoma toplo. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 22 do 24, maksimalna dnevna od 29 do 35 stepeni.

Slične vremenske prilike biće sutra i na hrvatskom primorju. Vetar slab do umeren, severoistočni i severozapadni. Minimalna temperatura od 20 do 24, maksimalna dnevna od 30 do 36 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA