≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (25. avgust 2018. godine): U toku dana pretežno sunčano, a poslepodne jači razvoj oblačnosti (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 2

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Sutra u Srbiji pretežno sunčano i veoma toplo. Tokom jutra u severnim i severozapadnim, a posle podne ponegde i u ostalim predelima Srbije biće jačeg razvoja oblačnosti i uslova za lokalne pljuskove sa grmljavinom. Vetar slab do umeren, južnih pravaca, krajem dana u skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura od 14 do 22, maksimalna dnevna od 29 do 34 stepena.

U nedelju u većem delu Srbije pre podne sunčano i toplo. U toku dana očekuje se naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar će biti u skretanju na umeren do jak severozapadni. Maksimalna temperatura od 22 na severozapadu do 33 stepena na jugoistoku Srbije, a do kraja dana u svim predelima u osetnijem padu. U ponedeljak oblačno i veoma sveže sa kišom i pljuskovima, međutim krajem dana prognozira se prestanak padavina i smanjenje oblačnosti.

Sutra u Beogradu sunčano i veoma toplo, samo je na širem području grada moguć razvoj oblačnosti i kiša. Vetar slab do umeren, južnih pravaca. Minimalna temperatura 21, maksimalna dnevna 33 stepena.

U nedelju i ponedeljak u glavnom gradu oblačno sa kišom. Temperatura će biti u osetnom padu, naročito u ponedeljak, kada će maksimalna dnevna iznositi 18 stepeni. Od utorka razvedravanje i temperaturni porast.

Sutra prepodne sunčano, a poslepodne jači razvoj oblačnosti / Foto: A. Nalbantjan

Vremenska prognoza za Evropu:

Iznad većeg dela Evrope sutra promenljivo oblačno. Kiša se očekuje u severozapadnim i centralnim delovima Evrope, kao i u oblasti Alpa, severne Italije i severozapadnog Balkana. Najsvežije u Skandinaviji i na Britanskim ostrvima sa temperaturom oko 15 stepeni, najtoplije na Balkanskom poluostrvu sa temperaturom i preko 35 stepeni.

Na grčkom primorju će sutra biti toplo i sunčano. Duvaće slab do umeren severni vetar, tokom dana u skretanju na južni. Minimalna temperatura od 19 do 24, maksimalna dnevna od 29 do 34 stepena.

Na crnogorskom primorju sutra smena sunčanih i oblačnih intervala. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar. Minimalna temperatura od 22 do 24, maksimalna dnevna od 28 do 32 stepena.

I na hrvatskom primorju sutra sunčano, uz povećanje oblačnosti. Na severnom Jadranu i u Istri biće oblačno sa jakom kišom, a očekuju se i grmljavinske oluje. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar, tokom dana u pojacanju. Minimalna temperatura od 19 do 24, maksimalna dnevna od 25 do 32 stepena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA