≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (12. septembar 2018. godine) : U svim predelima Srbije biće pretežno sunčano i toplo (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji sutra u jutarnjim časovima vedro, u dolinama i kotlinama sveže i maglovito. Tokom dana u svim predelima Srbije biće pretežno sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren severni vetar. Minimalna temperatura od 9 do 17°C, maksimalna dnevna od 25 do 30°C.

U Beogradu u sredu pretežno sunčano. Vetar slab do umeren, severnih pravaca. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 28°C.

U Srbiji u četvrtak sunčano i toplo. U petak će doći do naoblačenje, a ponegde se očekuje i ređa pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. U subotu promenljivo oblačno i toplo sa lokalnim pljuskovima. U nedelju će biti sunčano i toplo. Maksimalna temperatura do kraja sedmice kretaće se uglavnom u većini predela od 25 do 30°C.

U Beogradu u četvrtak toplo. U petak se očekuje umereno naoblačenje, dok će u subotu biti promenljivo oblačno i suvo. U nedelju sunčano i toplo. Maksimalna temperatura do 28°C.

U sredu oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće u severozapadnim predelima Evrope i u oblasti Crnog mora. U ostalim predelima očekuje se suvo i uglavnom sunčano vreme. Najhladnije biće u Norveškoj sa temperaturom od 10 do 15°C. Najtoplije biće na jugu Portugalije, temperatura i preko 35°C.

Sutra će na grčkom primorju biti sunčano i toplo, tek ponegde uz ređu pojavu pljuskova sa grmljavinom.  Maksimalna temperatura od 27 do 32°C.

Slične vremenske prilike očekuju se i na crnogorskom primorju. Biće sunčano i toplo. Maksimalna temperatura kretaće se od 28 do 30°C.

Na hrvatskom primorju sutra vedro i toplo. Maksimalna temperatura od 27 do 31°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA