≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (13. septembar 2018. godine) : Pretežno sunčano i toplo, temperatura do 30°C

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji u četvrtak jutro vedro, u dolinama i kotlinama sveže i maglovito, dok će tokom dana u svim predelima Srbije biti pretežno sunčano i toplo. Posle podne na severu se očekuje umereno naoblačenje. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno pojačan. Minimalna temperatura od 9 do 17°C, maksimalna dnevna od 25 do 30°C.

U Beogradu u četvrtak toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 28°C.

U petak u većem delu Srbije biće umereno oblačno, ali toplo. U subotu promenljivo oblačno, sparno i suvo, tek ponegde uz ređu pojavu pljuskova sa grmljavinom. U nedelju i ponedeljak sunčano i toplo, dok se u ponedeljak posle podne i uveče ponegde očekuju lokalni pljuskovi. Maksimalna temperatura narednih dana do 30°C.

U Beogradu u petak umereno oblačno i toplo. U subotu će biti promenljivo oblačno, dok će u nedelju biti sunčano i toplije. U ponedeljak pre podne sunčano, posle podne i uveče promenljivo oblačno, uz pojavu lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura u petak do 28°C, potom za vikend i u ponedeljak u manjem padu, ali će biti i dalje toplo sa temperaturom oko 25°C.

U četvrtak oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće u severnim, zapadnim i centralnim predelima predelima Evrope, na severoistoku kontinenta i u oblasti Crnog mora, a ponegde i u oblasti Mediterana. U ostalim predelima očekuje se suvo i uglavnom sunčano. Najhladnije biće u Norveškoj sa temperaturom od 10 do 15°C. Najtoplije biće na jugu Portugalije, temperatura i do 35°C.

Na grčkom primorju u četvrtak sunčano i toplo, tek ponegde uz ređu pojavu pljuskova sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren severni vetar. Minimalna temperatura od 17 do 22°C, maksimalna dnevna od 27 do 31°C.

Na crnogorskom primorju će sutra biti toplo. Vetar umeren, severoistočni i severozapadni. Minimalna temperatura od 18 do 22°C, maksimalna dnevna od 27 do 30°C.

Na hrvatskom primorju u četvrtak vedro i toplo. Duvaće slab do umeren vetar promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 15 do 22°C, maksimalna dnevna od 27 do 31°C.

(Telegraf.rs/Sara Damnjanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA