Sutrašnja vremenska prognoza (16. septembar 2018. godine): Pretežno sunčano sa temperaturom do 28 stepeni (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Sutra u Srbiji pretežno sunčano i toplo, povremeno uz umerenu oblačnost. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, tokom dana ponegde i pojačan. Minimalna temperatura od 11 do 16, maksimalna dnevna od 22 do 28 stepeni.

U Srbiji narednih dana jutra će biti vedra i sveža, u dolinama i kotlinama biće hladna i maglovita, a tokom dana u svim predelima očekuje se sunčano i toplo. Maksimalna temperatura u većini predela kretaće se uglavnom od 25 do 30 stepeni.

Sutra u Beogradu pretežno sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 14, maksimalna dnevna 26 stepeni.

Narednih dana u glavnom gradu zadržaće se toplo vreme, a maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 26. do 28. stepena. Još toplije biće u drugoj polovini sledeće sedmice, kada će maksimalna temperatura dostizati 30. stepen.

Vremenska prognoza za Evropu:

Sutra će kiše biti u severnim predelima Evrope, dok se na Britanskim ostrvima i u Irskoj očekuju obilne padavine i olujni vetrovi. Pljuskova sa grmljavinom biće i u oblasti Crnog mora. U ostalim predelima suvo i uglavnom sunčano. Najhladnije u Norveškoj sa temperaturom do 15 stepeni. Najtoplije biće na jugu Evrope sa  temperaturom i preko 30. podeljka.

Na grčkom primorju sutra sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren južni vetar. Minimalna temperatura od 19 do 22, maksimalna dnevna od 27 do 33 stepena.

Na crnogorskom primorju sutra pretežno sunčano. Vetar umeren, severoistočni. Minimalna temperatura od 14 do 21, maksimalna dnevna od 25 do 29 stepeni.

Na hrvatskom primorju slične vremenske prilike. Duvaće slab do umeren vetar promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 17 do 22, maksimalna dnevna od 26 do 30 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA