Današnja vremenska prognoza (18. septembar 2018. godine): Sunčano i toplo, povremeno uz oblačnost (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Danas u Srbiji pretežno sunčano i toplo, povremeno uz umerenu oblačnost, naročito u južnoj polovini zemlje. Duva slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području pojačan, a na jugu Banata i u Podunavlju jak. Minimalna temperatura od 10 stepeni na jugu Srbije do 17 u Banatu i Negotinskoj Krajini. Maksimalna dnevna od 23 do 29 stepeni.

Narednih dana u Srbiji jutra će biti vedra i sveža, u dolinama i kotlinama hladna i maglovita, a tokom dana u svim predelima očekuje se sunčano i veoma toplo vreme. Maksimalna temperatura do 32 stepena. Za vikend naoblačenje i zahlađenje. Temperature će biti niže i za 10 do 15 stepeni u odnosu na prethodni period.

U Beogradu danas sunčano. Duva slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 14, maksimalna dnevna 28 stepeni.

Narednih dana u Beogradu biće sunčano i veoma toplo sa maksimalnom temperaturom do 30 stepeni. U subotu uveče očekuje se naoblačenje i zahlađenje sa kišom, ali i osetni pad temperature.

Vremenska prognoza za Evropu:

Iznad većeg dela Evrope danas sunčano uz umerenu oblačnost. Kiša se očekuje na severu i istoku Evrope i ponegde u Španiji. Najhladnije biće na zapadu Norveške sa temperaturom oko 15 stepeni, a najtoplije na krajnjem jugu Evrope sa temperaturom preko i 30. stepena.

Na grčkom primorju danas sunčano i toplo. Duva umeren do jak severni vetar. Minimalna temperatura od 17 do 22, maksimalna dnevna od 28 do 32 stepena.

Na crnogorskom primorju umereno do potpuno oblačno i suvo. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 18 do 22, maksimalna dnevna od 28 do 32 stepena.

Na hrvatskom primorju toplo i sunčano, povremeno uz umerenu oblačnost. Duva slab do umeren vetar promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 14. do 21, maksimalna dnevna od 26. do 31. stepena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA