≫ 

Današnja vremenska prognoza (5. oktobar 2018. godine): Jutro vedro i sveže, a tokom dana sunčano (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Jutro u Srbiji vedro i sveže, u dolinama i kotlinama i maglovito. Tokom dana u svim predelima biće sunčano i relativno toplo. Duva slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno i jak. Minimalna temperatura od 3 do 6, maksimalna dnevna od 18 do 23 stepena.

Slično će biti danas i u Beogradu. Nakon vedrog i svežeg jutra uslediće sunčan i topao dan. Duva umeren, povremeno i jak jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 6, maksimalna dnevna 21 stepen.

Za vikend u Srbiji pretežno sunčano i veoma toplo, sa maksimalnom temperaturom do 27 stepeni, dok će u Timočkoj i Negotinskoj Krajini biti malo hladnije. U subotu i nedelju u toku večeri očekuje se naoblačenje, ponegde u južnim predelima sa kišom i pljuskovima. Sledeće sedmice biće relativno toplo.

Narednih dana u Beogradu sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura do 25 stepeni. U toku vikenda duvaće jak jugoistočni vetar.

Danas će oblačno sa kišom biti u severoistočnim predelima Evrope, na zapadu Skandinavije i na jugu i zapadu Mediterana. U ostalim predelima uglavnom sunčano. Najhladnije u Skandinaviji sa minimalnom temperaturom od 0 stepeni, a najtoplije na jugu Portugalije sa temperaturom i preko 30. stepena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA