≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (6. oktobar 2018. godine): Varljiv oktobarski vikend pred nama, širom Srbije sunčano i toplo, ali evo gde će nas iznenaditi pljuskovi (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 3

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji u subotu jutro sveže i vedro, tokom dana nas očekuje  sunčan dan, maksimalna temperatura će se kretati od 21C do 25C. Posle podne u jugozapadnim i zapadnim, a tokom večeri i noći  u severnim predelima Srbije očekuje se naoblačenje sa kišom i pljuskovima.

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno i jak, a na jugu Banata sa olujnim udarima i do 100 km/h.

U nedelju i ponedeljak u Srbiji pretežno sunčano dok se u pojedinim delovima zadržava oblačnost. U Timočkoj i Negotinskoj krajni za par stepeni biće hladnije.

U Beogradu narednih dana sunčano, nastavlja se talas toplog vremena, samo se u nedelju i ponedeljak očekuje nešto više oblačnosti. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 23 do 25°C. U nedelju duvaće umeren do jak jugoistočni vetar.

Beograd temperatura

Evropa:

Iznad većeg dela Evrope  uglavnom je kišovito, Stokholm, Rim, London i Moskva biće pod uticajem hladnog vazduha dok će najtopliji biti jug Portugalije gde su temperature preko 32C.

(Kristina Stojanović/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA