≫ 

Današnja vremenska prognoza (7. oktobar 2018. godine): Veoma toplo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Na istoku i jugoistoku Srbije danas sunčanoa a u ostalim predelima  umereno oblačno. U toku jutra na severu Srbije biće uslova za kišu, uglavnom u Vojvodini. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području jak, a na jugu Banata sa olujnim udarima. Krajem dana vetar u slabljenju. Minimalna temperatura do 8 do 14°C, maksimalna dnevna od 23 do 27°C.

U Beogradu uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 13°C, maksimalna dnevna 25°C.

U Srbiji u ponedeljak promenljivo oblačno, a na severu, zapadu i jugozapadu Srbije ponegde sa kišom i lokalnim pljuskovima. Na istoku i jugoistoku biće sunčano. Maksimalna temperatura od 21 do 27°C. Od utorka do kraja sedmice sunčano i dalje relativno toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 20 do 25°C.

U Beogradu u ponedeljak promenljivo oblačno, ali veoma toplo. Maksimalna temperatura do 25°C. Od utorka do kraja sedmice biće sunčano i relativno toplo, ali sa svežim jutrima. Maksimalna temperatura biće uglavnom od 21 do 23°C.

U nedelju oblačno sa kišom i pljuskovima biće na severozapadu i zapadu Evrope, dok se pljuskovi sa grmljavinom očekuju na centralnom Mediteranu. U ostalim predelima biće uglavnom sunčano. Najhladnije biće na severu Evrope sa temperaturom oko 10°C, a najtoplije na Balkanskom poluostrvu, temperatura do 28°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA