≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (12. oktobar 2018. godine): U Srbiji nas i sutra očekuje sunčano vreme, jutra sveža, tokom dana toplije

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji se sutra nastavlja talas toplog i sunčanog vremena, maksimalna temperatura će se kretati od 18 do 23C.

Bliži nam se Miholjsko leto s' obzirom da se i narednih dana zadržava sunčano vreme sa temperaturama iznad proseka za ovo doba godine.

Maksimalne dnevne temperature kretaće se od 20 do 24C, dok će u Timočkoj i Negotinskoj krajni biti malo svežije i sa pojačanim jugoističnim vetrom.

Beograd:

U Beogradu će jutra biti sveža i vedra tako da ukoliko krećete ranije na posao, obavezno ponesite deblju garderobu. Maksimalne dnevne temeperature  od 20 do 22C.

Foto: Republički hidrometeorološki zavod

Evropa:

Iznad većeg dela Evrope sutra promenljivo oblačno. Pariz, Rim, Berlin biće sa sunčanim intervalima dok će u Madridu i Atini biti oblačno i svežije.

Biometeorološka prognoza za Srbiju:

Očekivane biometeorološke prilike povoljno će uticati na većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje astmatičarima u prepodnevnim satima, kao i osobama sa srčanim i psihičkim tegobama.

(Kristina Stojanović/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA