≫ 

Drveće se savija do zemlje, ne vidi se prst pred okom od jake kiše: Još jedan zastrušujuć snimak uragana "Majkl" (VIDEO)

Uragan je izazvao smrtonosne olujne talase donoseći sa sobom vetrove jačine 250 kilometara po času

  • 0

Uragan "Majkl" je u sredu pogodio oblast u blizini Meksiko Biča, na oko 32 kilometara jugoistočno od Panama sitija u regionu Penhendl na Floridi, donoseći sa sobom vetrove brzine od 250 kilometara po času

Pobesneli "Majkl" ruši sve pred sobom: Uragan zarobio ljude u srušenim kućama, bandere padaju kao šibice, tržni centri sravnjeni sa zemljom (FOTO) (VIDEO)

Najmanje dve osobe su smrtno nastradale, a stotine hiljada kuća ostalo je bez struje zbog uragana Majkl, koji se pomera od Floride ka Džordžiji, prenosi CNN.

Guverner Floride, rekao je da je ovo najjača oluja koju je država videla za ceo vek. Mediji prenose i da je najsnažnija oluja koja je pogodila cele Sjedinjene Američke Države još od 1969. godine.

Dve osobe su smrtno stradale; Foto: Tanjug/AP

Očekuje se da će uragan uskoro da oslabi i preraste u tropsku oluju. U međuvremenu, nastavljaju se poplave, a oborena stabla i bandere otežavaju spasavanje i evakuaciju.

Nakon prirodne katastrofe usledile su i pljačke, pa i hapšenja širom pogođenih prostora.

VIDEOl: Uragan "Majkl" na Floridi briše sve pred sobom

(Kristina Stojanović/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA