≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (23. oktobar 2018. godine): U Srbiji sutra toplije, ali i dalje oblačno sa slabom kišom (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji sutra malo toplije. Ujutro i pre podne umereno oblačno, dok se slaba kiša očekuje na jugu i na zapadu Srbije, posle podne razvedravanje. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, na istoku Srbije povremeno i jak. Minimalna temperatura od 8 do 11°C, maksimalna dnevna od 11 do 19°C.

U Beogradu sutra umereno do potpuno oblačno sa sunčanim intervalima. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 11°C, maksimalna dnevna 16°C.

Neka vam kišobrani uvek budu pri ruci / Foto: Marko Jovanović

U Srbiji u sredu naoblačenje sa kišom, na višim planinama sa susnežicom i snegom. Duvaće jak, na udare i olujni severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 13 do 17°C, posle podne u osetnijem padu. U toku večeri razvedravanje. U četvrtak ujutro vedro i veoma hladno, ponegde sa maglom i slabim mrazom. Tokom dana suvo i relativno hladno, maksimalna temperatura od 9 do 14°C.

Evropa:

U utorak oblačno sa kišom i pljuskovima biće u severnim, centralnim i istočnim predelima Evrope, dok se obilni pljuskovi sa grmljavinom očekuju na južnom i centralnom delu Mediterana. U planinama centralne Evrope očekuje se sneg. Najhladnije biće u centralnoj i severoistočnoj Evropi sa temperaturom od 6 do 12°C, a najtoplije na jugu Španije i Portugalije sa temperaturom preko 25°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA