≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (27. oktobar 2018. godine): Sve toplije, temperatura do 26°C (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji u subotu sunčano i veoma toplo za ovo doba godine, dok se na jugu i jugozapadu očekuje nešto više oblačnosti, ali biće suvo. Duvaće umeren do pojačan južni i jugozapadni vetar, u košavskom području i na planinama jak, povremeno i sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od 8 do 14°C, maksimalna dnevna od 20 do 26°C.

U Beogradu u subotu sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće umeren do jak vetar južnih pravaca. Minimalna temperatura 11°C, maksmalna dnevna 25°C.

U Srbiji u nedelju veoma toplo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, dok će na istoku biti sunčano. Posle podne i uveče sa zapada jače naoblačenje, a u toku večeri i noći ponegde na severozapadu Srbije biće uslova za kišu i pljuskove sa grmljavinom. Maksimalna temperatura od 21 do 27°C. U ponedeljak promenljivo oblačno i svežije, ali i dalje toplo, ponegde sa kišom, pljuskovim i grmljavinom. Krajem dana razvedravanje. U utorak novo prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U Beogradu u nedelju veoma toplo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Maksimalna temperatura do 25°C. U ponedeljak promenljivo oblačno i svežije, ali i dalje toplo, povremeno sa kišom, pljuskovim i grmljavinom. Krajem dana razvedravanje. U utorak  prolazno naoblačenje sa kišom i pljuskovima.

U subotu iznad većeg dela Evrope biće oblačno sa kišom, dok se sa susnežicom i snegom očekuje na severu Evrope, na severu Britanskih ostrva i u planinskim predelima centralne, zapadne i jugozapadne Evrope. Najhladnije biće Skandinavskom poluostrvu sa temperaturom oko 0°C, najtoplije na Balkanskom poluostrvu, temperatura i preko 25°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA