≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (28. oktobar 2018. godine): Uživajte u lepom vremenu, i dalje toplo (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji u nedelju veoma toplo za ovo doba godine, i uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Krajem dana i tokom noći u severnim i severozapadnim predelima Srbije očekuje se jače naoblačenje, ponegde sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Vetar umeren do jak južnih pravaca. Maksimalna dnevna temperatura od 20 do 27°C.

U Beogradu u nedelju veoma toplo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. U toku večeri i noći jače naoblačenje i pojava kiše i pljuskova sa grmljavinom. Duvaće umeren do jak južni i jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna dnevna 25°C.

U ponedeljak promenljivo oblačno, ponegde sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U utorak novo prolazno naoblačenje sa kišom. Krajem dana razvedravanje. U sredu  ponovo sunčano. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se od 20 do 25°C.

U Beogradu u ponedeljak promenljivo, povremeno sa kišom, pljuskovim i grmljavinom. U utorak novo prolazno naoblačenje sa kišom. Krajem dana poboljšanje vremenskih prilika. U sredu sunčano.

U nedelju iznad većeg dela Evrope biće oblačno sa kišom, na severoistoku Evrope sa snegom. Najhladnije biće Skandinavskom poluostrvu sa temperaturom oko 0°C, najtoplije na Balkanskom poluostrvu, temperatura i preko 25°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pancevac

    28. oktobar 2018 | 16:55

    Laz!!! U Pancevu duvala kosava ceo dan... Sunca bilo samo po secanju...17 sati nema grejanja...selim se na Island, verujem da tamo potrefe prognozu !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA