≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (3. novembar 2018. godine): Sutra suvo, oblačno i veoma toplo za ovo doba godine (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji u subotu umereno do potpuno oblačno, suvo i veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području jak, a na jugu Banata i sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od 13 do 17°C, maksimalna dnevna od 20 do 26°C. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini biće oblačno i hladnije sa sipećom kišom, a maksimalna temperatura od 15 do 19°C.

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

U Beogradu u subotu umereno do potpuno oblačno, suvo i veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna dnevna 23°C.

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

U nedelju i ponedeljak smena sunčanih i oblačnih intervala. Maksimalna temperatura biće u većini predela oko 20°C. Biće uglavnom suvo, dok se u noći između ponedeljka i utorka na jugu očekuje slaba kiša.

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

U utorak i sredu sunčano i svežije, ali i dalje relativno toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura biće u većini predela od 15 do 20°C. U sredu u toku večeri i noći sa zapada i severozapada prolazno naoblačeje, ponegde sa kišom.

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

Narednih dana u košavskom području duvaće jak, na jugu Banata i olujni jugoistočni vetar, a u Timočkoj i Negotinskoj Krajini biće oblačno i svežije sa sipećom kišom.

Evropa:

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

U subotu na severu i istoku Evrope oblačno sa kišom. Na centralnom i zapadnom Mediteranu očekuju se obilni pljuskovi sa grmljavinom. U ostalim predelima biće uglavnom suvo. Najhladnije biće u Skandinaviji sa temperaturom od 5 do 10°C, najtoplije na Balkanskom poluostrvu, temperatura i preko 25°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA