I danas toplo, ali uz jake udare vetra: Temperatura će ići do 26 stepeni, samo će u jednom delu Srbije biti znatno hladnije

Duvaće slab, u košavskom području umeren i jak, jugoistočni vetar, na jugu Banata sa udarima olujne jačine

  • 1
Košava, vetar u Beogradu Foto: Telegraf

U Srbiji će danas u većem delu zemlje biti malo do umereno oblačno, suvo i toplo, samo u Timočkoj Krajini ujutro i pre podne oblačno sa sipećom kišom rosuljom. 

Najniža temperatura biće od 10 do 17, a najviša od 22 do 26 stepeni, a samo u Timočkoj Krajini hladnije, oko 18 stepeni.

Duvaće slab, u košavskom području umeren i jak, jugoistočni vetar, na jugu Banata sa udarima olujne jačine.

Vreme u Srbiji, Printskrin:weather2umbrella

U Beogradu će sutra biti malo do umereno oblačno, suvo i toplo. Vetar umeren, povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura biće oko 15, najviša oko 24 stepena.

Temperatura po gradovima, Printskrin:weather2umbrella

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 10. novembra, u nedelju će biti malo do umereno oblačno i suvo, a od ponedeljka u većem delu pretežno sunčano. Samo u Timočkoj Krajini biće oblačno, povremeno sa sipećom kišom (rosuljom).

Prognoza za naredna tri dana, Printskrin:weather2umbrella

U košavskom području sve do četvrtka naredne sedmice duvaće umeren i jak, a na jugu Banata i olujni jugoistočni vetar.

Beograd, Printskrin:weather2umbrella

Temperatura u postepenom padu, ali i dalje iznad prosečnih vrednosti za prvu polovinu novembra meseca - početkom naredne sedmice biće u intervalu od 18 do 23 stepena, a zatim u drugoj polovini nedelje od 13 do 18 stepeni.

U nedelju i ponedeljak smena sunčanih i oblačnih intervala. Maksimalna temperatura biće u većini predela oko 20°C. Biće uglavnom suvo, dok se u noći između ponedeljka i utorka na jugu očekuje slaba kiša. U utorak i sredu sunčano i svežije, ali i dalje relativno toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura biće u većini predela od 15 do 20°C.

U sredu u toku večeri i noći sa zapada i severozapada prolazno naoblačeje, ponegde sa kišom. Narednih dana u košavskom području duvaće jak, na jugu Banata i olujni jugoistočni vetar, a u Timočkoj i Negotinskoj Krajini biće oblačno i svežije sa sipećom kišom.

Narednih šest dana u glavnom gradu, Printskrin:weather2umbrella

U ostatku Evrope nešto nestabilnije vreme, u mnogim krajevima danas oblačno sa kišom.

Foto: Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    3. novembar 2018 | 07:32

    Hvala Bozijoj prirodi sto nas casti lepim vremenom,mnogima to znaci pogotovo koji se greju na drva i u ugalj a i onima na struju,imali smo ceo mesec poklon lepog vremena jer zna da zahladi u oktobru ida bude samo tako hladno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA