≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (30. novembar 2018. godine): Ledeni dan je pred nama, maksimalna temperatura neće prelaziti 0°C (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

  • 0

U petak u Srbiji vedro, ali se očekuje ledeni dan. Jutarnja temperatura od -14°C na jugu do -6°C na severu Srbije, na visoravnima lokalno i niže, a maksimalna dnevna od -5 do -1°C, dok će u Timočkoj Krajini biti i hladnije. U košavskom području duvaće jak jugoistočni vetar, u toku večeri u slabljenju.

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

U Beogradu u petak vedro, ali se očekuje ledeni dan i duvaće jak jugoistočni vetar, uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura oko -8°C, a dnevna oko -2°C.

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

U subotu nakon maglovitog jutra sa mrazem, tokom dana toplije, ali uz povećanje oblačnosti. Maksimalna temperatura od 0°C na severu do 7°C na jugu Srbije. U nedelju toplije sa sunčanim intervalima, temperatura od 5 do 10°C. Sledeće sedmice biće relativno toplo, sredinom sedmice temperatura od 10 do 15°C. U noći između ponedeljka i utorka na severu, a u utorak pre podne i u ostalim predelima prolazno naoblačenje sa kišom. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini biće i dalje hladnije u odnosu na ostatak Srbije.

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

Veoma hladno biće i u subotu, ali uz povećanje oblačnosti. U nedelju toplije i suvo sa sunčanim intervalima, a maksimalna temperatura biće do 7°C. Sledeće sedmice biće osetno toplije, maksimalna temperatura sredinom sedmice biće oko 12°C. U noći između ponedeljka i utorka i u utorak pre podne prolazno naoblačenje sa kišom.

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

Sutra iznad većeg dela Evrope umereno oblačno, a ponegde sa kišom i lokalnim pljuskovima. Najhladnije biće u Moskvi sa minimalnom temperaturom do -16°C, a najtoplije u Rimu sa maksimalnom dnevnom temperaturom do 13°C.

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

Blago pobolјšanje biometeorološke situacije će dovesti do delimičnog smanjenja tegoba kod hroničnih bolesnika. Opreznost se i dalјe savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima. Preporučuje se adekvatno odevanje usled veoma niske temperature vazduha.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA