≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (2. decembar 2018. godine): Konačno malo toplije i sa sunčanim intervalima, maksimalna dnevna temperatura do 10°C (FOTO)

Relativno toplo za ovo doba godine

  • 0

U Srbiji se sutra očekuje pretažno sunčano i toplije vreme, s najnižim temperaturama od minus deset do minus tri, a najvišim od četiri do devet stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMS).

Od nedelje osetno toplije, Printskrin: hidmet.gov.rs

Slično vreme očekuje se i u Beogradu, najniža temperatura minus tri, najviša dnevna temperatura do šest stepeni.

Vreme u Beogradu po satima, Printskrin: freemeteo.rs

Narednih dana u Srbiji, a i u Beogradu biće toplije, dnevna temperatura u osetnom porastu , u većini mesta oko i iznad 10 stepeni. U ponedeljak tokom dana postepeno povećanje oblačnosti, pre podne ponegde slaba kiša na severu, a krajem dana i tokom noći i u zapadnim i jugozapadnim krajevima. U utorak oblačno, mestimično s kišom, posle podne prestanak padavina. U sredu razvedravanje, a zatim do kraja perioda umereno i potpuno oblačno. U četvrtak samo ponegde, a u subotu u većem delu zemlje s kišom.

Narednih nekoliko dana u Beogradu bez većih padavina, Printskrin: hidmet.gov.rs

Relativno povolјna biometeorološka situacija očekuje se u većem delu zemlјe. Blagi oprez se preporučuje cerebrovaskuklarnim bolesnicima. Od meteoropatskih reakcija mogu se javiti neraspoloženje, nesanica i bolovi u mišićima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA