Potrošila bogatstvo da bi izgledala kao seks lutka na naduvavanje (VIDEO)

Ovu Amerikanku ne zanimaju rizici, niti kako će operacije uticati na njeno zdravlje, jer ona jednostavno želi da bude hodajuća naduvana seksi lutka sa ogromnim grudima i ništa je neće sprečiti u tome, kao što je ništa nije sprečilo da postane žena, iako je rođena kao muškarac

  • 11

Katela Deš (38) iz Mineapolisa, SAD, rođena je kao muškarac i u svojoj 23. godini je odlučila da postane žena. Od tada je potrošila čak 70.000 evra na plastične operacije zbog svoje nove opsesije.

Nije joj bilo dovoljno što konačno više nije muškarac, već je želela da liči na seksi lutku na naduvavanje. Do sada je imala šest hirurških intervencija na svojim grudima, a ugradila je implante u usne, obraze i bradu. Međutim, ona i dalje želi još.

- Ja volim plastiku i volim da izgledam plastično. Većina me mrzi zbog mog ekstremnog izgleda, ali mene to samo motiviše da izvršim još operacija.

Njeni prijatelji je ne podržavaju u tome i zabrinuti su zbog njene opsesije, jer smatraju da izmiče kontroli i da mogu da se dese komplikacije koje će imati kobne posledice, ali Dešovu to ne brine.

- Jedino što me trenutno sprečava u tome je što nijedan doktor u SAD ne želi da obavi više nijednu operaciju mojih grudi. Već sam odlazila u inostranstvo zbog tih intervencija i izgleda da ću morati opet to da uradim - izjavila je.

Nju ne zanimaju rizici, niti kako će operacije uticati na njeno zdravlje, jer ona jednostavno želi da bude hodajuća naduvana seksi lutka sa ogromnim grudima i ništa je neće sprečiti u tome.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA