• 17

Ukrajinke bojkotuju seks sa Rusima!

Taktika uskraćivanja seksa muškarcima datira još iz Stare Grčke, gde su žene odbijale da spavaju sa svojim muškarcima, dok god su trajali sukobi. Sada je koriste i nezadovoljne Ukrajinke

  • 17

Grupa ukrajinskih žena će pokušati ono što ni sankcije čitavog sveta protiv Rusije nisu uspele. One se bune protiv aneksije Krima na jedinstven način - odbijaju da imaju seks sa Rusima.

Ukrajinske aktivistkinje su lansirale kampanju "Na daj Rusu", koja ima za cilj da sve žene koje se protive aneksiji Krima, odbijaju da imaju sa seks sa Rusima, prenosi Tajm.

One su na svojoj Fejsbuk stranici okačile niz slika, na kojima poziraju u majicama na kojima piše "Ne daj Rusu", i simbolično se nalazi slika sklopljenih ruku.

Foto: facebook/Не-дай-русскому

Foto: facebook/Не-дай-русскому

Majice mogu da se kupe, a sav prihod će biti dat pripadnicima ukrajinske vojske.

Taktika uskraćivanja seksa muškarcima datira još iz Stare Grčke, gde su žene odbijale da spavaju sa svojim muškarcima, dok god su trajali sukobi. Tako su ih primoravale da se oni prihvate diplomatije, umesto oružja.

Slične kampanje su već lansirane u Keniji i Liberiji, a poznat je bio i skorašnji sklučaj političkog pritiska žene Tokija, koji nisu želela da njihovi glasaju za jednog od kandidata za gradonačelnika.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima