UVRNUTO: Imao seks sa testom za picu i oduševio se

- Kada sam stigao na posao, uzeo sam krišom toplo, sveže napravljeno testo i sakrio ga u jaknu, ali erekcija je odmah počela i morao sam što pre to da uradim - podelio je mladić svoje prvo seksualno iskustvo sa testom za picu

  • 3

Na društvenoj mreži Redit korisnik pod nadimkom "ImKennedy" poverio se ostalim korisnicima u vezi sa svojim seksualnim fetišem i zatražio pomoć za nedoumicu koju ima zbog svoje želje za seksom sa testom za pice.

Njegov problem odnosio se na brigu o prenošenju gljivične infekcije, budući da živo testo za pice sadrži kvasac. Jedno od njegovih pitanja bilo je i da li bi bilo dobro da koristi kondom.

- Samo da naglasim da sam muškarac koji ima normalan seksualni život i u vezi sam sa svojim partnerom, takođe muškarcem, već dve i po godine. Inače nemam seksualne nagone prema hrani ili sličnim uvrnutim stvarima, ali kad god pravim testo za picu, ja se napalim - objasnio je ImKennedy, čiji je posao pravljenje ovog testa.

Nakon diskusije koja se razvila na ovoj društvenoj mreži, mladić je obećao da će iskustvo svog sledećeg seksualnog odnosa sa testom podeliti sa ostalima. I narednog dana usledeo je izveštaj pod naslovom "Imao sam seks sa testom za picu i bilo je fenomenalno".

- Ležao sam kod kuće sinoć i razmišljao o testu, što mi se inače nikada ne dešava van posla. Znao sam da je došao trenutak da probam taj seks na koji pomišljam već mesecima. Kada sam stigao na posao, uzeo sam krišom toplo, sveže napravljeno testo i sakrio ga u jaknu, ali erekcija je odmah počela i morao sam što pre to da uradim - podelio je mladić svoje prvo seksualno iskustvo sa testom.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA