Roditelji izgladnjivali sina i držali ga u ormanu godinama (FOTO) (VIDEO)

Otac i maćeha iz Teksasa izgladnjivali su i mučili nesrećnog dečkića, koji izgleda kao da je bio u koncentracionom logoru. Lopatice, rebra i kosti na nogama mu se bukvalno naziru kroz kožu. Na telu je imao veliki broj podliva i modrica što pokazuje da su ga otac i maćeha tukli

  • 32

Monstrumi! Par iz Teksasa Bredli (24) i Tami Blejmajer (33) držali su Bredlijevog sina starog pet godina zaključanog u ormariću ispod stepeništa. Otac i maćeha su izgladnjivali i mučili nesrećnog dečkića, koji izgleda kao da je bio u koncentracionom logoru.

Dečak čije ime nije objavljeno je potpno neuhranjen. Lopatice, rebra i kosti na nogama mu se bukvalno naziru kroz kožu. Pored toga, on je na telu imao veliki broj podliva i modrica što pokazuje da su ga otac i maćeha tukli.

Strvičan zločin otkriven je zahvaljujući sinu Tami Blejmajer iz neke od prethodnih veza. Taj tinejdžer star 16 godina posvađao se sa Bredlijem i prijavio je slučaj policiji. On je rekao da Bredli i njegova majka drže u zatočeništvu petogodišnjeg dečaka.

Iako je Tami u međuvremenu pobegla sa mučenim detetom, ona je brzo uhvaćena. Nesrećni dečkić je odmah prebačen u bolnicu, dok su Bredli i Tami uhapšeni. Oni su optuženi za zlostavljanje i ugrožavanje života deteta.

Tami, koja je trudna i već ima petoro dece, puštena je na slobodu nakon što je platila kauciju od 2.000 dolara. Bredli je zadržan u pritvoru.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Неко из масе

    3. april 2014 | 17:04

    Јаооо, руке бих им исекао...!!!!!!

  • Nemke

    3. april 2014 | 15:33

    Nek im je bog na pomoci.jadan deckic zelim mu brz oporavak sto pre a za ovakve monstrume I smrtna kazna je malo

  • Biljana

    3. april 2014 | 16:55

    Pa kakvi su to, da ne kazem ljudi, koji su mogli ovo dijete da muce na takav strahovit nacin? I kakvi su to, da takodje ne kazem ljudi, koji su nju pustili, samo zato sto je platila kauciju? Ne postoji taj novac na ovom svijetu, koji bi mogao da nadoknadi djetetove traume,izgladnjivanje i jos svakojake stravicne cinove koji su pocinjeni nad njime... Boze, pomozi mu, a njima oprosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA