Ovo su najgluplji kriminalci ikad. Evo i zašto! (VIDEO)

Pojedini lopovi kao da su se takmičili čiji koeficijent inteligencije je niži i ko će napraviti veću glupost, samo da bi bio uhvaćen u krađi

  • 4

Sve se češće susrećemo sa kriminalnim operacijama koje su do tančina razrađene i mnogima od njih je nemoguće ući u trag. Srećom po policajce postoje i oni lopovi koji nisu ni imali plan, a kamoli ga razradili.

Ipak, srećom za policijske službenike, i dalje postoje trapavi lopovi za koje je teško poverovati da su se uopšte usudili da krenu u akciju.

lopov, policija

Ipak, nećemo izjednačiti slabovidost sa ljudskom glupošću. Nije nedostatak inteligencije ako neko ne vidi ispred sebe veliki policijski automobil ili pokretna vrata.

stupid-criminals3

Međutim, diskutabilan je IQ kvazi kriminalca koji pokuša krađu pred kamerom, a pult sa kasom doživljava kao kozlić. Protiv takvog lopova i stolica je ozbiljno oružje.

stupid-criminals5

A evo šta se dešava kada lopov pokušava da ukrade gajbu piva, a da prethodno nije proverio da li je stavio kaiš na pantalone.

stupid-criminals6

Ipak, jedan od favorita za najglupljeg kriminalca mogao bi da bude muškarac koji u krađu kreće obučen u tufnaste pantalone, što pretpostavljamo da smatra neupadljivim odevnim predmetom, a masku na lice navlači nakon što se potrudio da obožavatelji dobro zapamte njegov lik.

stupid-criminals7

Ovaj mladić će sledeći put sigurno prethodno dobro proučiti prodavnicu u kojoj krade, pod uslovom da se posle ovoga još uvek nije opametio.

stupid-criminals14

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA