DA NE POVERUJEŠ: Uhvatili živog Čupakabru! (VIDEO)

Čupakabra je ozloglašeno mitsko krvoločno biće, za koje se i dalje ne zna da li negde zaista postoji, ali jedan par trenutno sumnja da se on nalazi u kavezu na njihovom imanju

  • 2

Porodica iz Teksasa, Džeki Stork i Alen Parma, veruje da je uhvatila misterioznu Čupakabru, mitsko biće čije postojanje nikada nije zvanično dokazano.

Čupakabra prema legendi ubija koze i pije njihovu krv. Već se dešavalo da su ljudi tvrdili kako su uhvatili ovu zver, iako su svi imali drugačiji opis.

Crna životinja bez dlake, koja se trenutno nalazi u kavezu, mirna je, prihvata hranu biljnog porekla i ne ponaša se agresivno. Iako je Parma dugogodišnji lovac i tvrdi da nikada u životu nije video ovako nešto, stručnjaci smatraju da je ipak reč o psu, lisici ili kojotu, koji je zaražen šugom, što objašnjava neobičan fizički izgled.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nikola

    5. april 2014 | 22:50

    Dajte mu jednu kozu i saznajte da li je dzukela ili to cudo, kako li se vec zove

  • JA

    12. april 2014 | 00:32

    Nikola, komentar ti zrači "inteligencijom" i "ljubavlju i postovanjem"prema zivotinjama!! STA GOD DA JE-ZIVO JE BIĆE I TO DZUKELA TI DOBRO STOJI KAO ETIKETA!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA