TIGAR I SEKS LUTKA: Pogledajte ove uvrnute plastične operacije (FOTO) (VIDEO)

Predstavićemo vam čoveka koji je istetovirao lice i telo da bi ličio na tigra, majku koja je ćerki za 8. rođendan poklonila 8.000 funti za plastične operacije, kao i devojku koja je rođena kao muškarac, a potom promenila pol i postala seks bomba

  • 4

Ukrajinka Valerija Lukjanova, koja je poznata kao živa Barbika i o kojoj smo u nekoliko navrata pisali, nije jedina osoba koja svojim izgledom privlači pažnju medija. Širom sveta postoji još dosta čudaka koji bizarnim plastičnim operacijama sreću pažnju na sebe.

Predstavićemo vam čoveka koji je istetovirao lice i telo da bi ličio na tigra, devojku koja je rođena kao muškarac, a potom promenila pol i imala nekoliko plastičnih operacija koje su joj pomogle da postane seks-lutka, kao i majku koja je svojoj ćerki za osmi rođendan poklonila vaučer od 8.000 funti za estetske operacije.

Katela Daš

Jedna od najbizarnijih je sigurno Katela Daš (38) iz Mineapolisa, koja je rođena kao muškarac, ali je u 23. godini operacijom promenila pol.

Od tada, ona je potrošila 60.000 funti na brojne plastične intervencije kako bi postala seks-lutka. Katela je sedam puta povećavala grudi, napumpavala je usne, povećavala je obraze i hirurški menjala oblik brade.

- Mislim da sam opsednuta plastičnom hirurgijom - kaže Katela.

Denis Avner

Američki ratni vetaran Denis Avner imao je 14 operacija i oslikao je svoje telo sa bezbroj tetovaža kako bi ličio na tigra! On je ubrizgavao silikon u usne, zatezao je uši, a ugrađivao je i implante u obraze i čelo kako bi ličio na zver.

Avner je potpuno promenio lični opis tetovažama, a lice mu je bilo prekriveno sa velikim brojem alki.

Ratni veteran je pronađen mrtav 2012. godine u svojoj kući u Nevadi, a policija je zaključila da je reč o samoubistvu.

Sara i Popi Burdž

Možda i najbizarniji slučaj ostavljamo za kraj. Reč je o Britanki Sari Burdž (51) koja je svojij ćerki za osmi rođendan poklonila vaučer od 8.000 funti za plastične operacije.

Sara, koja je u Britaniji poznata po tome što je u više navrata u proteklih 20 godina išla "pod nož" i na te operacije dala više od 250.000 funti, kaže da ne vidi ništa loše u tome što je ćerki umesto, na primer, lutke poklonila novac za operacije.

- To posmatram kao investiciju za budućnost svog deteta. Ja njoj dajem slobodu da radi šta god ona želi. Mislim da je Popi prelepa i da ništa ne treba da menja - rekla je Sara koja  je dodala da će njena ćerka moći da koristi vaučere kada napuni 18 godina.

- Poklanjaću joj još vaučera, za Božiće i za rođendane, sve dok ne sakupi 120.000 funti - rekla je Sara, koja svoju ćerku uči i da igra uz šipku.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • mm

    9. april 2014 | 21:45

    I...gde je sada centar za socijalni rad da ovoj ludaci oduzme dete??

  • Luna

    9. april 2014 | 21:09

    Nije bolest sve sto boli.

  • Sima kosmos

    10. april 2014 | 19:34

    Ovakve osobe sve javno pobiti za primer drugima.Pa ovo ne bi vise nikom ni u ludilu palo na pamet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA