Ovaj restoran ostaviće vas bez daha! (FOTO) (VIDEO)

Ako volite egzotične turističke destinacije i kreativna skrivena mesta koja ona nude, pravo mesto za vas su Sonevra Kiri Eko restorani koji se nalaze visoko iznad zemlje i u čijim specijalitetima ćete uživati dok konobari "lete " oko vas

  • 4

Tajland, jedna od omiljenih egzotičnih destinacija, krije mnoštvo kutaka za opuštanje i uživanje u prelepoj prirodi, ali i lokalnim specijalitetima. Restoran sa šest zvezdica u odmaralištu Soneva Kiri Eko nudi mogućnost da u vašoj hrani uživate visoko iznad zemlje, među krošnjama drveća.

Lanac poseduje šest restorana, a svaki od njih se nalazi na različitom drvetu.

Osim uživanja u zelenilu i visini, vlasnici ovih restorana pobrinuli su se da vam obroke učine još interesantnijim. Naime, hranu donose "leteći" konobari koji od kuhinje do mušterija dolaze isključivo uz pomoć žice.

Restorani su kao stvoreni za parove i romantične večere jer pružaju potpuni mir, a možete biti sigurni da vas niko neće ometati dok uživate u specijalitetima i pogledu na pučinu.

Ukoliko jednog dana posetite Tajland, a pritom ste ljubitelj gurmanskih specijaliteta i dobrog odmora, sasvim sigurno nećete pogrešiti ako vaš izbor bude jedan od ovih šest krajnje egzotičnih restorana.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: bbc.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA