UVRNUTI FETIŠ: Mazao devojku istopljenim gumenim bombonama (VIDEO)

Fetiši i fantazije mogu biti opasna stvar, a o tome najbolje svedoči par iz Tenesija koji se mazao istopljenim gumenim bombonama

  • 1

Majkl i Džosi, par iz Tenesija, poigrao se sa svojim seksualnim fantazijama koje su se nesrećno završile opekotinama trećeg stepena.

Majkl je želeo da unese malo zabave i premaže telo svoje devojke istopljenim gumenim bombonama. Kada se istopljeni šećer našao na grudima devojke, jasno je bilo da se igra otela kontroli.

Da ironija bude još veća, nakon polivanja rane hladnom vodom, ledom i puterom, koji nisu pomogli u rešavanju sad već nimalo seksualne situacije, Džosi je pozvala svoju majku u pomoć.

Ovo poučno iskustvo par je podelio sa emisijom na TLC-u, koja se zove "Seks me poslao u Hitnu". Danas su Majkl i Džosi vereni, mada je pitanje šta njena majka misli o tome.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Realan

    14. april 2014 | 17:02

    Sta misli majka.Pa nista ne misli.Nije videla cerku ko zna od kada,a i da je vidi u novinama ili na you tubu ne bi je poznala.Tipicna Americka prica.Pomraceni umovi ili bolesnici.Samo sto imam utisak da nam Amerika kuca na velika vrata.Ono sto nam se cinilo smesno i nastrano do pre nekoliko godina evo ga kod nas.Zastrasujuce ali realnost jbg.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA