ONI NE ZNAJU ZA STRAH: Pogledajte skok sa najviše zgrade na svetu (VIDEO)

Dvojica adrenalinskih zavisnika Vins Refet i Fred Fudžen skočili su sa najviše zgrade na svetu Burdž Kalife, koja se nalazi u Dubaiju. Platforma sa koje su se otisnuli bila je postavljena 150 metara iznad vrha građevine

  • 1

Vins Refet i Fred Fudžen oborili su svetski rekord skočivši sa platforme najviše zgrade na svetu. Hrabri dvojac skočio je sa Budž Kalife u Dubaiju, nebodera visokog 829 metara.

 

Na snimku je zabeležen skok dvojice neustrašivih mladića koji su sa sobom imali samo padobran.

 

 

Momci su se za ovaj podvig spremali tri godine. Treninzi su podrazumevali skokove sa švajcarskih planina ne bi li se što bolje pripremili za ovu visinu, kao i skakanje padobranom iznad Dubaija.

 

 

Ovi mladići nisu prvi koji su se osmelili na adrenalinski skok sa građevine koja je dvostruko viša od Empajer stejt bildinga. Ipak posebnost ovog poduhvata je u tome što je za ovu priliku na vrh građevine postavljena platforma visoka 150 metara, a upravo ta vrtoglava visina im je i omogućila obaranje rekorda.

 

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA