SEKSI BAKA: Nova zvezda Tvitera zavodi sve redom! (FOTO) (VIDEO)

Na njenom profilu piše da "Badi Vinkl krade vaše muškarce od 1928. godine". Svaki dan objavljuje fotografije na društvenim mrežama, ponekad u kupaćem kostimu, ponekad u helankama. Jedan medij je napisao za ovu baku da je "boli uvo za sve"

  • 10

Badi Vinkl ima 86 godina i ona je najseksi baka na društvenim mrežama. Osvojila je Tviter, na kom ima 189.000 pratilaca, i Instagram sa 22.000 prijatelja.

Polako je počela da osvaja svet van društvenih mreža, s obzirom da su o njoj počeli i mediji da pišu. Ovu baku "boli uvo za sve", a profil joj je otvorilo jedno od sedmoro unučadi.

Badina popularnost na društvenim mrežama nezaustavljivo raste, živi punim plućima i redovno deli svoje fotografije na internetu.

U opisu profila je napisala da "Badi Vinkl krade vaše muškarce od 1928. godine".

Njen unuk je svoju baku opisao kao nekoga ko voli pažnju i tvrdi da je jednako smešna u stvarnom životu. Svaki dan objavljuje slike na Tviteru, ponekad u kupaćem kostimu, ponekad u helankama.

Ona i pleše, i svoje video-snimke takođe postavlja na društvene mreže.

- Mislim da je ovo vrlo fascinantno i uzbudljivo, budući da nikad u svom životu nisam dobijala ovoliko pažnje, jednostavno je zabavno - kazala je o svojoj novostečenoj slavi baka, koja među svojim sledbenicima ima Rijanu i druge poznate ličnosti.

Badi redovno ide u crkvu, a svojim unucima savetuje da budu dobri ljudi i prijatelji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dag

    28. april 2014 | 20:14

    Ceo svet je oboleo, ja jos nisam preboleo, ono sto je nekad bilo,od sramote sto se krilo. Pricati mi, mozes - dzaba - da je vest, i seksi - baba!...

  • krivi stojko

    28. april 2014 | 21:41

    FUJ...

  • aerosmith

    28. april 2014 | 21:31

    zivi zivot punim plucima i uziva u svakom danu, bravo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA