NEUSTRAŠIVI: Pogledajte kako ovi mladići vise sa solitera (FOTO) (VIDEO)

Jaroslav Segeda i njegovi prijatelji iz Ukrajine penju se po vrhovima visokih građevina bez ikakve zaštitne opreme i to iz čiste zabave. Evo kako to izgleda

  • 10

Većina ljudi se ne bi nikad usudila da se popne na krov zgrade, a kamoli da visi sa nje i to bez zaštitne ograde. Ipak neustrašivoj grupi Ukrajinaca ovo je deo svakodnevice.

Jaroslav Segeda i njegovi prijatelji iz Ukrajine penju se po vrhovima visokih građevina bez ikakve zaštitne opreme i to iz čiste zabave. Poznatiji kao "nebeski šetači" ovi hrabri i pomalo luckasti avanturisti bave se sportom poznatijim kao "urbano istraživanje" koje za cilj ima pronalaženje i fotografisanje napuštenih ili nepristupačnih kutaka u gradovima.

Iako postoji mnoštvo različitih vrsta "urbanih istraživača" i "nebeskih šetača" svima je zajedničko jedno - penju se stepenicama ili dizalicama do krovova, nekad čak puze kroz stare cevi ili odvode, a sve u cilju što interesantnije adrenalinske avanture.

Segeda i njegovi drugovi izabrali su neke od najviših zgrada u Ukrajini, a na vrhu svake su iskoristili priliku da naprave odlične fotografije i interesantne selfije.

Pogledajte ove hrabre Ukrajince na delu:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Li Harvi Osvald

    30. april 2014 | 20:07

    Ne znam zašto, ali meni se dlanovi oznojiše gledajući ove ludake...kažem da ih neću gledati više ali opet me vuče...nisu normalni...

  • Sasa

    30. april 2014 | 17:16

    Moroni

  • Apokalipsa

    30. april 2014 | 15:28

    Ludilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA