ON BAŠ IMA VREMENA: Pogledajte šta je ovaj mladić radio punih 100 dana (VIDEO)

Video snimak na kome mladić 100 dana zaredom ponavlja istu koreografiju je za samo dva dana pregledan skoro 900.000 puta

  • 7

Jedan od najpopularnijih video zapisa u poslednjih nekoliko dana koji kruži društvenim mrežama, pojavio se na Jutjub kanalu ProjectOneLife.

Snimak na kome neimenovani mladić 100 dana zaredom ponavlja istu koreografiju je za samo dva dana pregledan skoro 900.000 puta.

Nepoznati "plesač" je svaki dan u proteklih 100 dana snimao sebe kako igra uz pesmu Džemirokvaja, ponavljajući iznova iste pokrete. Izdvojio je po segment iz svakog snimka i spojio u jedan spot.

Mladić koji je želeo da prati svoj život iz dana u dan, hteo je da napravi nešto zanimljivije od svakodnevnog fotografisanja sebe na istom mestu.

- Godinu dana mi je ipak bilo mnogo, a 100 dana mi je zvučalo baš dobro. Kako bih bio siguran da neću odustati, stavio sam ovu ideju na spisak stvari koje moram da završim. Bilo je prilično zabavno i jako mi je drago šti je na kraju ovako ispalo - napisao je mladić komentar na svoj neuobičajen snimak.

Pogledajte video:

(Telgraf.rs / Izvor: Metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA