POHOTNA UČITELJICA: Primorala trojicu učenika na seks (VIDEO)

Elen Lindsi Nimik (29) je početkom aprila u svojoj kući organizovala žurku tokom koje je celu noć imala seks s trojicom svojih učenika. Ona im je pre toga slala svoje gole fotografije i proste poruke

  • 18

Profesorka Elen Lindsi Nimik (29), udata majka troje dece, suočava se sa optužbama za seksualno zlostavljanje dvoje maloletnika, svojih učenika.

Pohotna profesorka srednje škole je sama otišla u policiju u Samervilu, u Južnoj Karolini, nakon što je optužena za seksualne odnose sa maloletnicima.

Elen je početkom aprila u svojoj kući organizovala žurku tokom koje je celu noć imala seks s trojicom svojih učenika, od kojih dvojica imaju 17, a jedan 18 godina. Ona je navodno nedeljama zadirkivala spomenutu trojicu momaka.

- Prvo im je govorila proste reči, da bi potom krenula da im šalje poruke. Slala bi im svoje gole fotografije i slične stvari. Nije prestajala. Jednog bi pokupila ujutru, pa bi imala seks sa njim, a istu stvar bi učinila i poslepodne - priča advokat trojice tinejdžera Majk Bošnjak.

Optužnica protiv nje je podignuta zbog privatne zabave koju je početkom aprila organizovala u svojoj kući. Tamo je celu noć imala seksualne odnose sa svom trojicom, a neko je sve prijavio osoblju u srednjoj školi koje je kontaktiralo policiju.

Elen je ekspresno suspendovana na radnom mestu, a kasnije je sama dala otkaz. Profesorka je puštena da se brani sa slobode nakon što je platila kauciju, ali još nije iznela svoju stranu priče.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA