SEKS I ORGIJE: Ovako Danska poziva građane na izbore (VIDEO)

Glavni junak crtaća koji obiluje scenama seksa i nasilja je Voutmen, mišićavi brka, koji je neka vrsta super-heroja koji ljude tera da izađu na izbore. Danske vlasti na ovaj način pokušavaju da motivišu ljude da glasaju na izborima za Evropski parlament 25. maja

  • 3

Šokantan poziv na glasanje. Danski parlament odobrio je kontroverzan animirani film koji ima za cilj da skrene pažnju javnosti i motiviše ljude da izađu na izbore za Evropski parlament 25. maja.

Glavni junak crtaća koji obiluje scenama seksa i nasilja je Voutmen, mišićavi brka, koji je neka vrsta super-heroja koji ljude tera da izađu na izbore.

On na početku filmića dobija telefonski poziv dok u krevetu orgija sa pet devojaka. Nakon poziva u kojem mu je poručeno da treba da natera ljude da glasaju on započinje svoju misiju.

- Kao mladić, Voutmen je zaboravio da glasa. Tako je naučio bolnu lekciju da ne može da utiče na mnoge stvari. Prestravljen zbog toga odlučio je da posveti svoj život tome da tera ljude da izlaze na izbore. Ako nećete da glasate nemojte pokušavati da mu pobegnete. On će vas naći i naterati - poruka je u ovom šokantnom crtaću.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA