DIRNUĆE VAS: Neverovatna priča o ljubavi između koze i magarca (VIDEO) (FOTO)

Prijateljska ljubav je oduvek bila jedna od najlepših emocija. Da li ste verovali da ova vrsta ljubavi postoji i među životinjama? Ukoliko ste sumnjali, pogledajte ovaj video

  • 7

Nakon što budete odgledali video koji je objavljen na sajtu Enimal plejs, shvatićete zašto su prijateljske emocije okarakterisane kao najpleminiije, kako kod ljudi, tako i kod životinja.

Naime, ranije ove godine, zvaničnici za zaštitu životinja su zaplenili desetine pasa i još tri druge domaće životinje nakon čega su životinje bile smeštene u različite ustanove. Razlog za oduzimanje životinja su bili veoma bedni uslovi u kojim su životinje živele, kod čoveka koji ih je gajio.

Koza i magaraca su bili smešteni odvojeno u azil za životinje u Severnoj Kaliforniji, nakon čega su veterinari primetili da nešto nije u redu. Kako je vreme odmicalo, koza je sve manje jela, samo je spavala a nakon detaljnog fizičkog pregleda koji je doneo dobre rezultate, nadležni su odlučili da nešto drastično mora da se uradi.

Znajući za prethodne životne navike ovih životinja i za njihovo "prijateljstvo", odlučili su da ih ponovo spoje. Nakon tri dana to se i desilo, a koza je naprosto živnula.

Iako priča zvuči kao basna, video snimak će vam pokazati istinitu priču o prijateljstvu između koze i magarca.

(Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA