BOGATAŠ ŠIROKE RUKE: Milioner deli novac ljudima širom San Franciska (FOTO)

Verovatno se radi o "hobiju" koji ga zabavlja jer je na Tviteru otvorio profil Hidden Cash na kom objavljuje fotografije lokacija na kojima se novac nalazi, a oni najbrži i najsnalažljiviji mogu iskoristiti njegove postove i otići po novac

  • 6

Stanovnici San Franciska su postali svedoci humanog dela nepoznatog bogataša koji širom grada ostavlja novčanice od sto dolara.

Verovatno se radi o "hobiju" koji ga zabavlja jer je na Tviteru otvorio profil Hidden Cash na kom objavljuje fotografije lokacija na kojima se novac nalazi, a oni najbrži i najsnalažljiviji mogu iskoristiti njegove postove i otići po novac.

Iza profila je anonimni trgovac nekretninama koji na ovaj način želi da vrati deo novca zajednici koja ga je učinila bogatim.

- U proteklih nekoliko godina sam zaradio milione. Više nego što sam mogao zamisliti, ali mnogi moji prijatelji, pa čak i ljudi koji rade za mene ne mogu da priušte sebi skroman dom. To me je nateralo na razmišljanje pa sam odlučio da vratim deo novca, ali da to uradim na zanimljiviv način - rekao je ovaj milioner za "The Bold Italic".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA