Devojka ga prevarila sa najboljim drugom, on joj se osvetio na Tviteru (FOTO)

Domišljat mladić je rešio da na neki način vrati svojoj devojci, jer ga je prevarila. Dok ga je ona preko poruka molila da joj oprosti, on je celu prepisku postavio na Tviter i time je stekao veliku popularnost na ovoj društvenoj mreži

  • 51

Tinejdžer Kejn Ziperman (17), iz američke države Džordžija, postao je zvezda na Tviteru nakon što ga je devojka prevarila sa najboljim drugom, pa je odlučio da joj se osveti preko ove društvene mreže.

Naime, on je objavio seriju prepiski sa sada već bivšom devojkom, u kojoj joj na pitanja odgovara dosetkama. Pošto je na njih prikačio prigodne haštagove, priča ovog prevarenog momka počela je da se širi Tviterom. Od kad je objavio prepisku, imao je preko 72.370 retvitova, a 91.141 ga je svrstalo među favoritima.

Kad je Kejnu devojka postavila pitanje da li je njihova veza stvarno gotova, odgovor je bio serija komentara koje su mnogi smatrali duhovitim, dok su drugi mislili da je ipak preterao.

Kako je razgovor odmicao Kejnova bivša napisala je: "To je samo jedan tip. Ajde Kejn... Molim te... Nedostaješ mi... Nijedan dečko nije tako dobro postupao sa mnom kao ti... Ti si bukvalno najmiliji i najslađi dečko na planeti. Hoćeš li, molim te, ponovo da budeš moj?".

Tinejdžer joj je odgovorio sličicom na kojoj glumica Mila Kunis govori: "Ne. Jebi se". Bivša devojka je potom nazvala Kejna "seljačinom", jer je njihov razgovor objavio na Tviteru. Posle toga, njenu rečenicu "To je samo jedan tip" pretvorio je u "To je samo jedan tvit".

Iako Kejn više nikad ne želi da čuje za nju, vrlo rado odgovara svojim novim prijateljima sa Tvitera, čiji broj konsantno raste.

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • beta

    5. jun 2014 | 19:40

    Kad se meni desila ista situacija ja sam to odradio mnogo elegantnije. Na porno sajtu ciji link necu objavljivati okacio sam snimak na kom smo mi, moja faca se ne vidi ali njena itekako. A kad sam saznao za prevaru kupio sam joj poklon, stavio 2kamere u sobu i pozvao je. Sve sam snimio, isjekao djelove na kojima se vidim ja i pustio u javnost. Proslo je vise od godinu ipo, snimak je jos uvijek na sajtu, njoj sam rekao za njega. Od tog dana nismo u vezi ali nejebica mi je postala strana rijec. Ne zanima me da li ima momka ili ne, kada kazem za 10 minuta kod mene u stan ona mora da se stvori. U protivnom bih objavio link sa njenog facebooka. Sad planiram da je natjeram i drugaricu da zovne zelim trojku.

  • badboy

    5. jun 2014 | 19:45

    to je samo jedan tip oprosti mi hahahaha ma daj bre

  • Sex

    5. jun 2014 | 18:58

    Hahaha kakav sex u mozak, ako joj je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA