NAJGLUPLJI LOPOV IKADA: Biciklisti oteo sve, sem kamere koja mu je snimila lice (VIDEO)

- Došli su do mene i uzeli mi mobilni, ključeve od kola, naočare za sunce i bicikl. Međutim, razbojnici nisu imali pojma šta je Go Pro kamera, tako da sam imao dokaz koji je pomogao policiji pri hapšenju - rekao je Malkom Foks

  • 4

Malkom Foks iz Somerser Vesta u Južnoj Africi nedavno je odlučio da se provoza biciklom, a na kacigu je pričvrstio Go Pro kameru. On je očekivao da napravi sjajni video vožnje kroz prirodu, ipak umesto toga napravio je snimak koji je postao poznat širom sveta.

Naime, do Foksa je pred kraj vožnje dotrčao naoružani muškarac, a za njim još dvojica. Oni su mladića opljačkali u roku od samo nekoliko sekundi.

- Došli su do mene i uzeli mi mobilni, ključeve od kola, naočare za sunce i bicikl. Međutim, razbojnici nisu imali pojma šta je Go Pro kamera, tako da sam imao dokaz koji je pomogao policiji pri hapšenju - rekao je Foks.

Iako je jedan od razbojnika pogledao direktno u kameru očigledno nije shvatio o čemu je reč.

- Znam da zvuči glupo, ali sam u tom trenutku samo pomislio da ću postati deo statistike i da će moji sinovi rasti bez oca - rekao je Malkom opisujući kako se osećao u trenutku kad su ga lopovi zaskočili.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: news24.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA