ZA NEVERICU: Iz ove slavine teče zlato (VIDEO)

Pijaća voda u jednom gradu u Americi crpi se sa dva izvora koja se nalaze u centru mesta, a veruje se da su čestice zlata stigle iz cevi koje vode do glavnog vodovodnog sistema

  • 1

Šeron Braun iz Vajthola u Montani, SAD, u sudoperi među sapunicom, tokom pranja sudova, pronašla je svetlucave čestice za koje je kasnije utvrđeno da su zapravo čisto zlato.

Braunova je pozvala svog supruga Marka, te su zajedno bojažljivo konstatovali da iz njihove česme curi zlato, iako su u prvom trenutku bili veoma sumnjičavi.

Očajni pri samoj pomisli na to da ko zna šta sve ne curi zajedno sa vodom koju piju, požalili su se komšiji, Polu Harperu, te se ispostavilo da je i on primetio isto u svojoj vodi.

Na oko 8 kilometara severoistočno od Vajthola otvoren je rudnik zlata 1982. godine. Sumnja se da je ovaj rudnik uzrok prisustva čestica zlata u vodi, iako Stejt Department sumnja na da je tako nešto moguće.

Pijaća voda u ovom gradu crpi se sa dva izvora koja se nalaze u centru grada, a veruje se da su čestice stigle iz cevi koje vode do glavnog vodovodnog sistema.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Nbcmontana.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • CLG

    10. jun 2014 | 16:29

    Bogami kod nas, ovi bi izvori presusili od "koriscenja" vode

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA