HLADAN LUKSUZ: Ručno pravljene kockice leda od 325 dolara (FOTO) (VIDEO)

Kockice su pojedinačno isklesane od bloka prečišćenog leda, a njihov efekat hlađenja pića traje i do 40 minuta

  • 4

Američka kompanija u Kaliforniji, "Glace Luxury Ice", proizvodi kockice leda za premijum pića i verovatno premijum klijentu, jer je 50 ovakvih kockica dostupno kupcima za 325 dolara.

Iako je cena ovog proizvoda visoka, kompanija tvrdi da njihov led traje duže i da je zdraviji od običnog leda koji pravimo u svom zamrzivaču.

Kockice imaju osobinu minimalnog razvodnjavanja i maksimalnog hlađenja. Nemaju nikakav ukus i omogućavaju potpuno uživanje u piću.

Kako kompanija naglašava, klasični ledomat sadrži oko 150 vrsta nečistoća i ima potencijal da proizvede nezdravi led koji ujedno dobija i određeni ukus.

Očišćeni od minerala, aditiva i drugih zagađivača, ovi komadi leda su pedantno izrađeni. Preporučuje se da odstoje u čaši par trenutaka pre nego što se na njih sipa piće.

Kockice su pojedinačno isklesane od bloka prečišćenog leda, što opravdava njihovu cenu. Blok od 130.000 kubnih centimetara potreban je da se proizvede 500 kockica luksuznog leda. Njihov opstanak u piću dostiže i do 40 minuta.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nije bitno

    10. jun 2014 | 23:40

    Porez na budale.. :)

  • Hah

    11. jun 2014 | 02:57

    To ce mi jako trebati u zivotu....

  • bla

    11. jun 2014 | 13:51

    ta kocka leda od 325 dolara ce samo pogorshati predivanukus jamesonove rezerve......tako da cu i dalje da je pijem bez leda....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA