PREVRNUĆE VAM SE ŽELUDAC: Doktori umirali od smeha dok su mu vadili mobilni telefon iz grla! (VIDEO)

Lekari su iz usta neimenovanog pacijenta iz Južnoafričke Republike izvadili mobilni telefon koji mu je bio zaglavljen duboko u grlu. Kako je uređaj tu dospeo nije poznato

  • 10

Ako ste osetljivi možda je bolje da preskočite ovaj video. Snimak koji se pojavio na Jutjubu, a na kojem se vidi kako doktori iz grla vade mobilni telefon nikoga ne može da ostavi ravnodušnim.

Lekari su iz usta neimenovanog pacijenta iz Južnoafričke Republike izvadili mobilni telefon koji mu je bio zaglavljen duboko u grlu.

Tokom intervencije, dok je jedan od doktora hvataljkom vadio mobilni iz čoveka, deo medicinskog osoblja nije mogao da sakrije gađenje, ali bilo je i medicinskih sestara koje su sa smehom ispratile ovu intervenciju.

Ono što je ostalo nejasno jeste kako je telefon uopšte dospeo u grlo ovog čoveka.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Maki

    16. jun 2014 | 14:32

    Jeste čudno što je imao telefon u grlu, ali nije smešno uopšte! I kakvi su to ljudi i zdravstveni radnici kad ga snimaju u sred operacije i još mu se smeju u lice?!

  • Odoh ja uskoro i saljem vam razglednicu ;)

    16. jun 2014 | 21:04

    Mozda ga je neko izmaltretirao i nabio mu telefo u usta.A mozda je i jadnik retardiran ko zna kako mu je taj tlefon dospeo u grlo,mi to ne mozemo znati.Nije smesno ni malo cak sta vise odvratno je.A ovi lekari su jos odvratniji sto mu se jadniku tako podsmevaju.Razumem ja i komentare nekih jadnika ovde kod nas i ne cudime s obzirmo da i Srbija danas pocinje da lici na afriku cak u nekim segmentim je i gora.Jer sve sto je valjalo i vredelo je odavno otislo odavde ostao je samo sljam,lopovi-politicari,"patrijote" i neverovatni glupsoni...

  • Delija!

    16. jun 2014 | 11:29

    ma bas je smesno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA