ĐAVOLJA ZVER: Udarila u autobus, brojač kilometara zaustavio se na 666! (FOTO) (VIDEO)

Pijani los je izleteo na auto-put ispred autobusa koji se vozio iz Minska za Kijev i udario u njega. Brojčanik na instrument tabli je pokazao broj 666, što je putnike zaprepastilo i pomislili su da je nesrećna životinja bila opsednuta

  • 8

Putnici u autobusu, na putu iz beloruske prestonice Minska prema glavnom gradu Ukrajine Kijevu, doživeli su pravi pakao kada je na put izleteo los i udario u autobus.

Na auto-putu je pred autobus izleteo los, a vozač nije uspeo na vreme da se zaustavi, pa je nesrećna životninja probila vetrobransko staklo i izgubila život.

Međutim, ono što je jezivo je činjenica da se brojčanik na instrument tabli u autobusu zaustavio na broju 666, koji satanisti koriste kako bi prizvali Lucifera. Putnike je ta informacija zaprepastila, a neki su čak pomislili da je životinja bila opsednuta.

U polici su rekli da to, naravno, nije istina, ali ono što je otkriveno u istrazi je takođe veoma neobično. Los nije bio opsednut, bio je pijan!

Kako su rekli u policiji, to nije neobična pojava jer se u ovo doba godine losovi često hrane opalim voćem koje fermentira.

Srećom, u ovoj bizarnoj nesreći niko od putnika nije stradao, a po njih je došao drugi autobus iz Minska koji ih je prevezao do Kijeva.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:first-gear.in.ua)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA