Ovo je žena za kojom ludi najpoželjniji robijaš na svetu!

Miksovu suprugu, sa kojom je u braku četiri godinje, njegovo hapšenje je veoma potreslo. Ona samo želi da sve ovo prođe i da se njihov život vrati u normalu

  • 6

Džeremi Miks (30), zatovrenik koji slama ženska srca, srećno je oženjen i ima jednog sina. A ona je žena njegovih snova.

Plavooki osuđenik koji je optužen za posedovanje oružja bez dozvole ali i za povezanosti sa bandom, izazvao je buru na inernetu, a žene širom sveta uzdišu za njegovom fotografijom, napravljenom nakon hapšenja.

Miksova supruga, koju je njegovo hapšenje veoma potreslo, i on u braku su već četiri godine i imaju jednog trogodišnjeg sina. Kako prenose članovi porodice, ona samo želi da se sve ovo prođe i da se njihov život vrati u normalu.

Njegova porodica nije impresionirana pažnjom koju je izazvao. Kako kažu, svima se čini da je ovo šala, a situacija je zaista ozbiljna.

Ovaj momak ima podugašak dosije, pa je tako hapšen nekoliko puta, između ostalog zbog opiranja hapšenju, krađe i falsifikovanja dokumenata. Iako je već jednom služio zatvorsku kaznu od devet godina zbog krađe, poručio je da su ti dani iza njega i da ovoga puta nije kriv za zločin koji mu se stavlja na teret.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA