≫ 

Od pogleda ovog Hrvata može da se zatrudni (VIDEO)

Zahvaljujući njegovom pogledu usvojena ćerka pronašla je prave roditelje, žena je prodisala, muškarac se oporavio nakon uspešne transplantacije koštane srži

  • 27

Na stotine hiljada očajnih ljudi, najviše Amerikanaca, svake godine plaća Josipu Grbavcu-Braci (47) iz Zagreba da bi gledao u njih i ćutao.

Braco je stekao sledbenike širom sveta, a njegov jedan pogled košta 8 dolara. Onima koji prisustvuju sesijama nije dozvoljeno da mu se približe. On jednostavno ne razgovara ni sa kim.

On navodno ne zarađuje novac na svom radu i ne izjašnjava se kao iscelitelj, niti garantuje pomoć i izlečenje. Nije najjasnije kako njegova magija deluje, da li se ljudima ostvari želja koju zamisle ili on on širi energiju koja pospešuje opšte dobro i blagostanje za one koji uhvate njegov pogled.

Čuda koja mu se pripisuju do sada su raznolika. Usvojena ćerka pronašla je prave roditelje, žena je rešila probleme s disanjem, muškarac se oporavio nakon uspešne transplantacije koštane srži. A ženama je pomagao kada su imale probleme sa jajnicima, lečio ih nakon čega su ostajale u drugom stanju.

Jedno od neobičnijih lečenja bilo je kada su zbog Bracinog pogleda jednoj gospođi doslovno eksplodirali jajnici, što joj je pomoglo da pobedi svoju bolest. 

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nikolaa

    27. jun 2014 | 13:14

    Nije to ništa, od Saletove trojke mnogi Hrvati su zatrudnili :D

  • draleRS

    27. jun 2014 | 13:02

    od pogleda ovog hrvata se postane ustasa

  • WTF

    27. jun 2014 | 13:39

    "Braco je stekao sledbenike širom sveta, a njegov jedan pogled košta 8 dolara." A onda res nize: "On navodno ne zarađuje novac na svom radu" Ko tu koga? Tj, dobro je da on njegove...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA