Da li i vi na ovoj jabuci vidite Isusa? (VIDEO)

Dejvid Djuran je na jabukama od kojih je pravio džem ugledao lik Isusa koji u naručju drži jagnje. On tvrdi da mu se nikad ranije nisu priviđale verske slike na voću ili povrću, ali da je ova “jasna kao dan” i da to mora da je znak koji nam sam Bog šalje

  • 14

Dejvid Djuran iz Albukerkija u Nju Meksiku (SAD) tvrdi da ga je porodični recept za džem od jabuka približio Isusu, čiji lik je navodno pronašao ovaploćen na kori jabuke vrste fudži.

Ljušteći jabuke da bi pripremio poslasticu po receptu svoje bake Djuran je, naime, na jednoj od poslednjih jabuka u korpi ugledao lik Hrista Spasitelja, koji u rukama drži malo jagnje.

Djuran tvrdi da mu se nikad ranije nisu priviđale verske slike na voću ili povrću, ali da je ova “jasna kao dan” i da to mora da je znak koji nam sam Bog šalje, jer ljudi moraju “da se promene i da učine da svet postane pozitivniji. Recimo da pomažemo bližnjima i da budemo dobri prema ljudima”, piše "Dejli mejl". Kako bi širio ovu poruku, sliku “blagoslovene“ jabuke postavio je i na internet, tako da možete sami da procenite šta se zaista vidi na njoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA