U BETONSKIM CEVIMA: Da li je ovo najjeftiniji hotel na svetu? (VIDEO)

Kada je odlučio da pokrene ugostiteljski biznis, preduzetnik iz Kine je rešio da ponudi jeftin hotelski smeštaj, ali u betonskim cevima. Da bi one bile što interesantnije, na svakoj je ocrtan neki ulični grafit

  • 2

Neimenovani preduzetnik iz kineske regije Henan, došao je na originalnu ideju kada je odlučio da pokrene ugostiteljski posao. Naime, odlučio je da ponudi jeftin hotelski smeštaj u betonskim cevima.

On je rešio da iskoristi sav materijal koji industrija baca, a ujedno se radi i o krajnje inovativnoj i ekolokškoj inicijativi.

Iako se radi o rudimentalnom komforu, a pritom sobe i ne pružaju najsjajniji pogled, ovo je ipak jedno od najoriginalnijih ideja u istoriji ugostiteljstva i ovom biznismenu može pružiti veliku prednost u odnosu na druge ljude koji se bave istim poslom.

Hotelske sobe nove generacije nalaze se u petnaest cevi koje su poređane u prirodi. Svaka soba ima klima uređaj, a predviđene su isključivo za porove.

Kako bi im dodao notu urbanosti, ovaj ugostitelj je odlučio da spoljašnost svake cevi bude oslikana raznoraznim uličnim grafitima.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Gagić

    8. jul 2014 | 15:33

    Odlično,može da se to sredi još bolje i preuredi...ne za život ali za neko uživanje na par dana pored jezera ili na planini je ok....

  • Tutor

    8. jul 2014 | 18:35

    Bačva je bolja ideja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA