Da li je ovo najgora reklama za klub ikad? (VIDEO)

Jedan klub u Velikoj Britaniji odlučio je da u svom promotivnom spotu "bez laži i prevare" prikaže svoj lokal. A da li su time pridobili buduće posetioce ili ih potpuno odbili prosudite sami

  • 4

Vlasnici jednog noćnog kluba u Prestonu u Velikoj Britaniji, odlučili su da ga na Jutjub postave video klip na kom na najiskreniji mogući način promovišu svoju diskoteku.

Njihov video je za veoma kratko vreme postao popularan na društvenim mrežama, iako je mnogi smatraju da je ovo najgori marketinški potez, njegovi vlasnici se sigurno sa tim ne slažu.

Promotivni video trebalo bi da prikaže ono najbolje, a vlasnici diskoteke "Bounce and Once" se nisu nimalo potrudili da njihov klub makar na snimku izgledao privlačno.

Međutim, kada je nešto u ovolikoj meri loše, sasvim je logično da će dobiti svoje mesto na internetu, ali ovaj klip nije postao popularan samo zbog kluba, prostora ili muzike...

Najbolji deo spota se nalazi na 1:42 minuta. To je momenat u kom jedan posetilac kluba igra tako, da je njegov ples postao prava senzacija. Nije nam poznato da li njegovi pokreti mogu da se nauče u nekoj plesnoj školi, ali smo sigurni da vas neće ostaviti ravnodušnim.

Pogledajte video i procenite da li je ovo najbolja ili najgora promocija kluba ikad:

(Telegraf.rs / Izvor: metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nikola

    11. jul 2014 | 19:50

    Mnogo ruzni ljudi...

  • sdf

    12. jul 2014 | 07:21

    ovo ko da si u klubu na periferiji male moztanice.... mada ozbiljna je zemlja to da bi se ozbiljni ljudi tresli i opijali po rupama... ono profil radnice na kasi, i momka koji nosi dzakove u maxiju

  • Ogi BL

    13. jul 2014 | 01:48

    U FR zivim 15 god.i svaki put kad vidim nekog ruznog na ulici znam ko je.Glavate zene i talboti koji izgedaju k'o da ih je isti tata pravio.Misle da se dobro zezaju,a ne znaju da su trube....arogantni i bez ukusa. Bez pretjerivanja najljepsi smo narod,nisam Srbenda ali je tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA