Invalidu su se raspala kolica u prodavnici, a onda se desilo nešto sjajno (VIDEO)

Američka služba zadužena za veterane iz vijetnamskog rata odbila je da pomogne invalidu čija stara kolica su bila su nestabilna i klimava, na ivici raspada, ali pomoć je stigla neočekivano od plemenitih ljudi

  • 3

Majkl Salsona, američki ratni veteran, u Vijetnamu je 1971. godine izgubio obe noge i već godinama čeka nova invalidska kolica od službe zadužene za staranje o ratnim veteranima.

Odgovor koji je konačno dobio jeste da nema prava na nova kolica. Njegova stara kolica su bila nestabilna i klimava, a nova nikada nije dočekao. Kada je Salsona otišao jednu od svakodnevnih kupovina, njegovu muku uočila su tri potpuna stranca, kada su mu se kolica doslovno raspala.

Dejvid, Markus i Sulejman, zaposleni u "Lowe’s Home Improvement Center", preneli su ga u drugu stolicu i preuzeli na sebe popravku njegovog prevoznog sredstva. Rastavili su kolica, popravili sve što je moglo da se popravi, a uništene delove zamenili su novim.

Nakon što im se zahvalio na nesebičnoj pomoći, ovi plemeniti muškarci odgovorili su da je njihova čast da pomognu. Salsona ovom pričom želi da poruči da nije potrebno tražiti pomoć od države, kad na svetu ipak postoje dobri ljudi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: toprightnews.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • milos

    16. jul 2014 | 17:54

    cekaj malo,borio se za slobodu?? kako neko ko se bori u Vijetnamu se bori za slobodu Amerike?Zar se za slobodu ne bori kad neko okupira tvoju drzavu? glupi Amerikanci

  • cure

    16. jul 2014 | 15:20

    propaganda de vecina kazu da ovome .....nije istina.

  • Bojan

    17. jul 2014 | 19:09

    Pomoc od plemenitih ljudi ti i nebi bila potrebna da nisi išao u džunglu da ubijaš nedužan narod u ime te iste države koja ti osporava pomoć.. Branio Ameriku u Viet Namu!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA